Prijsvraag

De komende 6 weken maakt u kans op prachtige prijzen ter beschikking gesteld door de ondernemers van Ede centrum. Elke week staat er op www.edecentrum.nl een prijsvraag die u kunt beantwoorden. U maakt dan kans op de weekprijs en doet automatisch mee voor de hoofdprijs. Een Batavus fiets ter waarde van €750,- ter beschikking gesteld door Auke Tweewielers, Notaris Fischerstraat 7, 6711BA Ede.

 
 
Prijsvraag week 48 - 23 t/m 29 november

De parkeerplaats op het Kuiperplein heeft een heel nieuw uiterlijk gekregen. Er zijn bomen en planten bijgekomen en het plein is heringericht. Het plein heeft ook parkeerplaatsen specifiek voor elektrische auto’s gekregen. Hoeveel parkeerplaatsen bestemd voor elektrische auto’s zijn er nu op het Kuiperplein?

 
 
De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de “Online Prijsvraag Groen & Gastvrij Ede centrum”-winactie:
 • Deelnemen aan deze actie kan alleen van 16 november t/m 27 december 2020
 • Uit alle deelnemers aan deze actie, die de week vraag goed hebben beantwoord en aan deze voorwaarden voldoen, wordt per week 1 winnaar gekozen. Deze winnaar ontvangt de weekprijs.
 • Uit alle deelnemers aan deze actie, die één van de week vragen goed hebben beantwoord en aan deze voorwaarden voldoen, wordt na afloop van de actie 1 eindwinnaar gekozen. Deze winnaar ontvangt de hoofdprijs.
 • Ben je jonger dan 16 jaar? Dan heb je toestemming van je ouder(s)/voogd nodig om deel te kunnen nemen.
 • Om de winnaar te kunnen contacteren, hebben we de juiste gegevens nodig. Je bent zelfverantwoordelijk voor het opgeven van correcte, actuele en complete gegevens.
 • Wekelijks wordt de winnaar van de weekprijs, door middel van loting, door de Stichting Binnenstadsmanagement Ede (SBE) bepaald. Na afloop van de actie wordt, door middel van loting, door de SBE de winnaar van de hoofdprijs bepaald.
 • Met de winnaar wordt telefonisch contact opgenomen. Kunnen we je niet bereiken, wordt een nieuwe winnaar gekozen.
 • De winnaar ontvangt de prijs op de door de SBE voorgestelde plaats en tijd en de prijs is niet inwisselbaar voor een ander product of geld.
 • Indien van toepassing is de winnaar verantwoordelijk voor afdracht van kansspelbelasting.
 • De persoonsgegevens die de SBE met deze actie verkrijgt, worden alleen in het kader van deze actie gebruikt. Na afloop worden deze gegevens vernietigd.
 • De SBE is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade mocht die ontstaan uit deelname aan deze actie. Voor eventuele vragen of opmerkingen over deze actie kun je een e-mail sturen naar office@edecentrum.nl of telefonisch contact opnemen via 0318-672728
Deze week maakt u kans op
Gewei t.w.v. €175,00
Prijs Leendert
Aangeboden door:

Leendert Houweling

Grotestraat 90

6711 AN Ede

http://www.leenderthouweling.nl