Het Goede Ontmoeten opent in Ede centrum

Gezond, Duurzaam, Korte Keten, van Boer tot Bord, zomaar enkele kreten die steeds meer gaan betekenen voor de huidige, bewuste consument. In Ede haakt men daar ook op in. Een winkelpand in Ede centrum wordt omgebouwd tot Het Goede Ontmoeten: een ‘belevingslocatie’, een ontmoetingspunt waar consumenten en producenten van gezond en duurzaam voedsel elkaar ontmoeten.

Voor de consument

In Het Goede Ontmoeten kun je als consument mooie duurzame producten ruiken, proeven, voelen en natuurlijk kopen. Er is veel informatie te vinden. Zo zal er onder andere een overzicht te zien zijn van veel duurzame Food-initiatieven in de regio Ede. Tevens zullen er workshops, meetings etc. worden gehouden. Uiteraard is er ook ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Voor bedrijven en instellingen

Het Goede Ontmoeten geeft iedere onderneming of instelling de mogelijkheid zich te laten zien en duurzame, gezonde producten of diensten aan te bieden. Deelnemers profiteren van een gemeenschappelijke reclamecampagne. De mogelijkheden zijn breed: van een zelfstandige stand of kraam of een gemeenschappelijke unit tot een kleinschalige productpresentatie. In deze sfeervol ingerichte plek kan elk bedrijf of instelling uit de regio Ede, meedoen. De enige voorwaarde is dat zij de duurzame uitgangspunten ondersteunt en versterkt.

Imago Groen & Gastvrij : toekomstgericht 

Met Het Goede Ontmoeten willen we bijdragen aan een Groene en Gastvrije binnenstad waarin, naast economie, duurzaamheid en sociaal contact een belangrijkere rol zullen spelen. De gemeente Ede ondersteunt het initiatief, omdat het bijdraagt aan de realisatie van haar Food-ambities. Het Goede Ontmoeten is een experiment, maar het zal als het aanslaat bij het publiek een blijvend karakter krijgen.

Geopend

Het Goede Ontmoeten is in eerste instantie geopend op zaterdagen van 5 juni t/m 4 september 2021. Bij voldoende animo zal Het Goede Ontmoeten ook op andere momenten de deuren openen. Doordeweeks zijn er mogelijkheden voor het plannen van activiteiten.

Locatie

Grotestraat 10 in Ede, het voormalige Boek en Buro-pand. Het pand heeft ook een ingang aan de Vendelstraat. Uiteraard worden de coronamaatregelen in acht genomen.

Meer informatie/interesse/vragen?

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen in dit groene en gastvrije initiatief? Stuur een mail naar info@mkdo.nl en je krijgt alle informatie toegestuurd.

AFZENDER

Het Goede Ontmoeten is een initiatief van mkdo. Het is onderdeel van de campagne Ede centrum Groen & Gastvrij en wordt ondersteund door Stichting Binnenstadsmanagement Ede, Gemeente Ede & Dutch Cuisine.