Eetkamer Lamens

Eetkamer Lamens - Naömi Philipsen

Mijn man Robbert en ik zijn in september een nieuw restaurant begonnen in hartje centrum. Wij werken al jaren in de horeca (o.a. in Ede, waar Robbert mede-eigenaar van het Oude Politiebureau was) en hebben in verschillende steden hier in de omgeving, maar ook in Amsterdam gewerkt. Een echt horeca-stel dus!

We hebben gemerkt dat het in kleinere of middelgrote steden ontzettend belangrijk is om de mensen en hun wensen te kennen. Als echte Edenaren was het voor ons daarom logisch om een eigen zaak in Ede te beginnen. Daar komt bij dat Ede goed bereikbaar is met zowel OV als met de auto (veel parkeergelegenheid) en dat er veel veranderd is in het centrum. Straten hebben een (groene) facelift gekregen en dat nodigt winkeliers en ondernemers uit om hun eigen entree ook aan te pakken. Dat komt de sfeer in het centrum echt ten goede.

Wij zouden het leuk vinden als er een rotisserie in het centrum zou komen, met kippen aan het spit. Zo’n specialiteitenrestaurant hebben we nog niet in Ede. Wat ons betreft mag dat recht tegenover ons geopend worden, want dan wordt dit deel van het centrum nog meer een horecagebiedje. Wij hebben nu al 3 leuke zaken bij elkaar, maar dat maakt het helemaal af!

Nieuwe Stationsstraat 4
6711 AG Ede
eetkamerlamens.nl