Rijke geschiedenis, maar zeker niet oud

Al drie generaties lang zorgt dit familiebedrijf ervoor dat Edenaren lekker kunnen slapen. Tegenwoordig staan Roland Gommers en Esther Ballast in de winkel. Roland is dan wel aangetrouwd, maar hij vertelt trots over de historie van het familiebedrijf en de sleutel tot het succes.

Edenaren komen niet alleen voor het zeer uitgebreide assortiment op het gebied van slapen, maar ook voor het luisterend oor dat ze gegeven wordt. Zowel in de winkel als op locatie is er altijd tijd voor de klant. “Wij weten wat onze klanten bezighouden. Tijd voor een persoonlijk gesprekje is er altijd’, aldus Roland. Juist dat contact met de klanten maakt dat wij dagelijks met veel plezier naar ons werk gaan.

Bij Ballast Slapen vind je alles op het gebied van slapen zoals ledikanten, boxsprings, matrassen, dekbedden, kussens en kasten. Ook is er een zeer uitgebreid aanbod aan bedtextiel. Mensen willen graag voelen en zien wat ze kopen, dat kan hier. Dit zorgt voor een toegankelijke uitstraling en een fijne sfeer in de winkel.

Ballast Slapen heeft intussen al 4 generaties aan kopende klanten. Daar zijn ze trots op. Het is en blijft een echt familiebedrijf!

poster roland gommers ballast slapen