Paula Cornelissen: “Verrassend, passend en origineel”

Het begon als een grap. Tijdens haar zwangerschapsverlof kocht Paula Cornelissen een partij spellen en speelgoed op Marktplaats. “Laten we eens kijken of we dit via een webwinkel weer kunnen verkopen”, dacht ze. Het werd een grandioos succes. De voorraad voor de webwinkel was niet aan te slepen en algauw sliep de familie Cornelissen tussen kasten vol met koopwaar. Er werd opslagruimte gehuurd bij een muziekwinkel, gelegen aan een grote parkeerplaats, waar mensen regelmatig nieuwsgierig kwamen kijken wat er zich achter de openstaande deuren bevond. Achteraf bleken dit de eerste stappen naar een ‘echte’ winkel: Cadeauhuis Ede.

Vrolijk
Verhuizing op verhuizing volgde. Wel vijf keer moest er een grotere ruimte worden gezocht. 
Inmiddels is Cadeauhuis gevestigd in een prachtig pand van maar liefst 450m2 aan het Maandereind. De voormalige ‘webwinkel aan huis’ is uitgegroeid tot een begrip in Ede. Met een team van negen medewerkers, onder wie Paula’s vijftienjarige zoon, die af en toe een handje meehelpt in de winkel. Het is een van de vijf zonen die het gezin Cornelissen rijk is. Misschien verklaart dat waarom Paula blijkbaar zo goed aanvoelt wat de klant van een speelgoedzaak verwacht. “Onze klanten worden vrolijk als ze in de winkel komen”, vertelt ze trots. “Kinderen kunnen er met de treinbaan spelen. Of met de knikkerbaan. Ouders vinden dat prettig, omdat ze dan op hun gemak kunnen rondkijken.”

Kwaliteit
De klant blij maken met kwaliteitsspeelgoed, met bijzondere bord- en kaartspellen, dat is waar Paula en haar team elke dag met plezier voor gaan. “Het is leuk om te zien hoe enthousiast mensen ervan worden”, vindt ze. “De meeste van onze merken vind je niet in de reguliere speelgoedwinkels en daardoor is er altijd iets verrassends, passends en origineels te vinden bij Cadeauhuis.” 
Kwaliteit staat voor Paula en haar team voorop. “Ons spellenassortiment behoort tot een van de grootste in de omgeving, en ons personeel zet zich er steeds weer voor in om over deze spellen uitleg en advies te kunnen geven. We gaan hiervoor naar beurzen en spelen spellen met elkaar of met ons gezin om deze onder de knie te krijgen. Ook is er wekelijks een spellenavond in onze feestjesruimte, waar we bijvoorbeeld legofeestjes geven om een kinderverjaardag is stijl te vieren.”

Wow!
Altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen, dat hoort wat Paula betreft bij het ondernemersvak. Wat denkt zij als ze terugkijkt op de zeven succesvolle jaren die achter haar liggen? “Dan denk ik: Wow! Wat is er een hoop gebeurd. Maar verder sta ik er niet zo bij stil.”.

Cadeauhuis Ede kinderwinkel ede centrum