Floormanager Norah

Norah is een landelijke Nederlandse damesmode keten die in 2014 is gestart met vier filialen. In november 2018 wordt de 50e winkel geopend. In Ede wordt Norah sinds 7 juli 2016 gerund door floormanager Erica van Woerdekom “Ik ben trots op wat we hier in twee jaar hebben neergezet. Ons team is heel divers en varieert in leeftijd van 18 tot 58. Wij willen wat toevoegen voor de mensen in Ede. Daar hebben we een goede start mee gemaakt maar we willen nog veel meer dames blij maken met onze kleding en onze winkel”.

Het team van Norah wil dit bereiken door klantvriendelijk te zijn. Mensen te begroeten. Advies te geven en eerlijk te zijn. Erica “Of ze nou wel of niet iets kopen in de winkel; we willen dat ze met een goed gevoel de winkel uit gaan. Als je eerlijk bent, komen mensen een volgende keer wel terug”.

Als Erica vertelt over haar werk in de winkel, lichten haar ogen op: “Ik zie zoveel vrouwen die hier binnen komen die ongelukkig zijn met zichzelf. Dan staan ze voor de spiegel en dan zeggen ze ‘kijk mijn dikke buik of dikke billen’. Ze zien alleen maar de minpunten. Dat vind ik zo jammer! Dus wat wij proberen is ze de mooie dingen te laten zien. Kijk eens naar je mooie schouders, kijk eens naar je mooie lach. We willen bereiken dat mensen zich lekker voelen met de kleding die we aanbieden.”.

“Ik kreeg gisteren een zoen van een klant omdat ik haar zo goed geholpen had! En dan ben ik blij, dan heb ik iets kunnen betekenen voor iemand. We zijn op deze wereld om elkaar allemaal een beetje te helpen. Dat is niet alleen ons visitekaartje maar dat vinden we ook echt!”

norah damesmode ede centrum winkelen ede centrum

Auteur: Marijke Steenbergen
Beeld: Marjolein Derksen