Ede Centrum. Vol verhalen.

Inschrijfformulier Heidemarkt 2019

U heeft aangegeven geen kraam voor uw onderneming te wensen. Om dit te waarborgen verzoeken wij u uw adresgegevens via dit formulier door te geven.

U heeft aangegeven een kraam voor uw onderneming te wensen, maar deze niet zelf uit te willen baten. Wij zullen ons best doen om aan uw wensen te voldoen. Er kunnen echter geen garanties afgegeven worden dat u daadwerkelijk een kraam voor uw onderneming krijgt. Gebruik dit formulier om uw gegevens achter te laten.
De beschikbare kramen tijdens de Heidemarkten in 2019 zijn circa 3 meter lang en 1 meter breed. U kunt per Heidemarkt een kraam huren. Indien u alle drie de Heidemarkten een kraam huurt krijgt u korting.

Kraamhuur (1 kraam) 1 markt € 35,- exclusief BTW € 42,35 inclusief BTW
Kraamhuur (1 kraam) 2 markten € 70,- exclusief BTW € 84,70 inclusief BTW
Kraamhuur (1 kraam) 3 markten € 90,- exclusief BTW € 108,90 inclusief BTW

Aantal kramen

Omschrijving

Indien er de wens is om voedsel te verkopen met de intentie om deze direct te consumeren op een locatie anders dan voor de eigen onderneming dient hier melding van gemaakt worden in de vergunning. Op de indelingstekening zal er dan in overleg de locatie en de wijze van bereiding worden aangegeven (met of zonder bereiding, gasbrander, wok BBQ ect). Dit i.v.m. voorwaarde brandveiligheid en NVWA (hygiëne). Zonder de benodigde hygiëne papieren kan er uiteraard geen voedsel verkocht worden. Klikt u dan onderstaande aan. Wij verzoeken u ook direct een verklaring van uw sociale hygiene en legitimatiebewijs te uploaden.
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 128 MB.
  • Toegestane bestandstypen: pdf.
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 128 MB.
  • Toegestane bestandstypen: pdf.