Ede Centrum. Vol verhalen.

HEIDEMARKTEN 2019

In 2019 worden de Heidemarkten georganiseerd op vrijdag 9, 16 en 23 augustus in het Maandereind, de Grotestraat en de Torenstraat. De Heidemarkten duren van 10.00 – 21.00 uur en op voorspraak van de ondernemers vanuit Ede centrum zijn de kramen te boeken voor alle disciplines, dus bijvoorbeeld ook voor zolderverkoop of standwerkers. 

Bent u ondernemer aan het Maandereind, de Grotestraat of de Torenstraat en u wilt geen kraam voor uw onderneming dan kunt u dit via het inschrijfformulier kenbaar maken.

VOEDSEL EN ALCOHOL VERKOOP

Een onderneming met een terrasvergunning en een drank en horecavergunning kan op eigen terras alcohol verkopen voor gebruik ter plaatse. Indien een ondernemer zwak alcoholische dranken wil verkopen en niet aan voorgaande voorwaarden voldoet, dient deze hier zelf een artikel 35 ontheffing voor aan te vragen.
 
Indien er de wens is om voedsel te verkopen met de intentie om deze direct te consumeren op een locatie anders dan voor de eigen onderneming dient hier melding van gemaakt worden in de vergunning. Op de indelingstekening zal er dan in overleg de locatie en de wijze van bereiding worden aangegeven (met of zonder bereiding, gasbrander, wok BBQ ect). Dit i.v.m. voorwaarde brandveiligheid en NVWA (hygiëne). Zonder de benodigde hygiëne papieren kan er uiteraard geen voedsel verkocht worden.

KRAMEN

De beschikbare kramen tijdens de Heidemarkten in 2019 zijn circa 3 meter lang en 1 meter breed. U kunt per Heidemarkt een kraam huren. Indien u alle drie de Heidemarkten een kraam huurt krijgt u korting. 

Kraamhuur (1 kraam)                     1 markt                € 35,- exclusief BTW       € 42,35 inclusief BTW
Kraamhuur (1 kraam)                     2 markten           € 70,- exclusief BTW       € 84,70 inclusief BTW
Kraamhuur (1 kraam)                     3 markten           € 90,- exclusief BTW       € 108,90 inclusief BTW

U kunt ook meerdere kramen huren per Heidemarkt. Dit kunt u aangeven op het inschrijfformulier. Het annuleren 

Indien u een Algemeen nut beogende instelling (ANBI) heeft, kunt u in aanmerking komen voor een gratis kraam. Neemt u dan contact op via office@edecentrum.nl

INSCHRIJVEN & BETALING 

U kunt zich inschrijven via onderstaande button en door middel van iDeal direct betalen. 

Bent u ondernemer aan het Maandereind, de Grotestraat of de Torenstraat en u wilt geen kraam voor uw onderneming dan kunt u dit via het inschrijfformulier kenbaar maken.

Inschrijven Heidemarkt 2019