Heidemarkt 2020

HEIDEMARKT 2020
 

In 2020 wordt de Heidemarkt georganiseerd op vrijdag 21 augustus in het Maandereind, de Grotestraat en de Torenstraat. De Heidemarkt duurt van 12.00 – 21.00 uur en op voorspraak van de ondernemers vanuit Ede centrum zijn de kramen te boeken voor alle disciplines, dus bijvoorbeeld ook voor zolderverkoop of standwerkers. Elke ondernemer van Ede centrum kan aanspraak maken op één gratis kraam onder de voorwaarde dat u de kraam gedurende de hele dag bezet houdt. Bent u ondernemer aan het Maandereind, de Grotestraat of de Torenstraat dan wordt uw kraam voor uw onderneming geplaatst. Alle overige ondernemers van Ede centrum krijgen een locatie toegewezen. Bij het plaatsen van de kramen wordt er uiteraard rekening mee gehouden dat uw onderneming vrij toegankelijk is en/of dat u een terras heeft.

 
VOEDSEL EN ALCOHOL VERKOOP
 

Een onderneming met een terrasvergunning en een drank en horecavergunning kan op eigen terras alcohol verkopen voor gebruik ter plaatse. Indien een ondernemer zwak alcoholische dranken wil verkopen en niet aan voorgaande voorwaarden voldoet, dient deze hier zelf een artikel 35 ontheffing voor aan te vragen via de website van de gemeente, www.ede.nl

Indien er de wens is om voedsel te verkopen met de intentie om deze direct te consumeren op een locatie anders dan voor de eigen onderneming dient hier melding van gemaakt worden in de vergunning. Op de indelingstekening zal er dan in overleg de locatie en de wijze van bereiding worden aangegeven (met of zonder bereiding, gasbrander, wok BBQ ect). Dit i.v.m. voorwaarde brandveiligheid en NVWA (hygiëne). Zonder de benodigde hygiëne papieren kan er uiteraard geen voedsel verkocht worden.

 
KRAMEN
 

De beschikbare kramen tijdens de Heidemarkt in 2020 zijn circa 3 meter lang en 1 meter breed. Ondernemers van Ede centrum kunnen aanspraak maken op één gratis kraam. Uiteraard kunt u als ondernemer van Ede centrum ook meerdere kramen bestellen.

 
  • Kraamhuur 1 kraam
  • € 40,- exclusief BTW
  • € 48,40 inclusief BTW
 
  • Kraamhuur 2 kramen
  • € 80,- exclusief BTW
  • € 96,80 inclusief BTW
 
  • Kraamhuur 3 kramen
  • € 120,- exclusief BTW
  • € 145,20 inclusief BTW
 
 
 

Middels onderstaande link kunt u meer informatie vinden, het inschrijfformulier en de algemene voorwaarden.

 
HEIDEMARKT INSCHRIJFFORMULIER 2020