Koningsdag 2023

27
april

Maak je op voor een feestelijke Koningsdag in het centrum van Ede! Na een jaar zijn de kleedjesmarkt en optredens terug en beloven een dag vol plezier en vermaak.

 

Kleedjesmarkt

 

Op de kleedjesmarkt kun je struinen langs de vele kraampjes op zoek naar unieke vondsten en koopjes. Maar dat is niet alles: er is ook volop vermaak met diverse optredens.

 

Programma

 

Een van de hoogtepunten van de dag is het optreden van Tamaracoustic KINGsize in Stadspark Ede. Deze band zorgt voor de perfecte sfeer en zet het hele park op zijn kop met hun swingende muziek. Maar er is meer: Toos Roos en Coos lopen als entertainment door het dorp en treden ook op het podium op. En natuurlijk is er ook een DJ die voor de nodige beats zorgt.

 

Ook dit jaar heeft het Nationaal Feestdagen Comité zich ingespannen om Koningsdag in het centrum van Ede te organiseren. Het Stadspark bij het gemeentehuis wordt omgetoverd tot een feestelijke locatie, waar je kunt genieten van live muziek, lekker eten en gezelligheid. Rondom het podium zullen verschillende stands staan, waaronder Willy’s 2 Go, Henk van Keulen (Dinerfabriek) en een drankkraam met verfrissende drankjes.

 

Kortom, er is genoeg te doen tijdens Koningsdag in Ede. Kom langs, scoor de beste koopjes op de kleedjesmarkt en geniet van een dag vol plezier en vertier. We zien je daar graag!

Kijk voor meer informatie op oranjefeestenede.nl