Ede Dweilstad

16
juni

Op de derde zaterdag in juni organiseert Kapel Decibel uit Ede het muziekevenement Ede Dweilstad. Dit jaar is het de 28ste editie op zaterdag 16 juni 2018.

Ede Dweilstad staat bekend als het gezelligste dweilfeest uit de Food Valley, zonder wedstrijd element. Er wordt van 12 tot 17 uur door het centrum van Ede muziek gemaakt, waarbij de balans tussen musiceren en zelf genieten hoog op de agenda staan. Interactie met publiek staat voorop. Rond 16.45 uur wordt de dag gezamenlijk afgesloten met alle kapellen op het museumplein. Hier worden twee actuele nummers gespeeld, oordopjes verplicht.

Verschillende dweilorkesten uit de regio doen mee, daarnaast worden er jaarlijks een wisselend scala aan muziekverenigingen uitgenodigd. In begin januari 2018 hebben de volgende kapellen hun deelname al toegezegd: O-tunes, BCV, Toeternietoe, BBK Tiel, Blue Mops en Nootverband. Tot en met april melden de dweilorkesten zich hiervoor aan en uiteindelijk zijn er ongeveer 15 orkesten present.

Voor suggesties of vragen over het programma, stuur een email aan organisatie@ededweilstad.nl of neem een kijkje op www.ededweilstad.nl.

Tot ziens op 16 juni 2018 in het centrum van Ede!

Tijd: 12.00 - 17.00 uur

Locatie: Ede centrum