In-die Playground

11
januari

11 januari komt het Indie geweld Ten Years Today vanuit Groningen naar Ede.

In- die Playground
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
Samen met Voidfare en Saint Charlie zal Ten Years Today ons poppodium ombouwen tot een feest waar je lekker in los kunt gaan. Het zal dan ook een knaller van een debut worden voor Astrant met ons eerste echte Indie avond!

LINE-UP
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
Saint Charlie is een tijdje van weg geweest, maar zal zeker deze avond laten horen dat ze het niet verleerd zijn.

Muziek is heilig in de wereld van Saint Charlie. De vier ambitieuze heren uit Nijmegen maken 'in your face' muziek als belangrijke tegenpool voor de dagelijkse portie onzin in hun drukke bestaan. Verschillende muzikale achtergronden leiden tot groovende indie-rock met duidelijke hints naar de Seventies van garage en soms psychedelica.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/5kWwApFovuGM8xw1B4k8Ki?si=MrIKuSNARLOukkvAX7jWsA

VoidFare Zoals ze zelf zeggen; Druk maar hard in je ogen zodat je vormpjes gaat zien en een beetje aan het trippen bent. Zoiets kan je verwachten van hun muziek.

VoidFare is een Utrechtse indie-synthrockband. Sinds eind 2016 werkt de groep aan een sound waarin galmende gitaren en zwevende synths de boventoon voeren. Het resulteert in een dromerig, groots, knallend en intiem geheel waardoor je je vrijwillig laat meesleuren. Laat je meenemen door hun verhalen en dompel je onder in hun sound!

Spotify: https://open.spotify.com/track/4KYD2O1jBeWfUSrq4vUsCv?si=-3REadxkQxG547tU8IU_XQ

Ten Years Today Helemaal uit Groningen komen zij hier heen rijden. Net een nieuwe plaat uit gebracht en op weg naar een grote hit!

Het lijkt alsof het podium de plek is waar de drie 'nuchtere' Groningers zich het meest thuis voelen. Iedereen krijgt te maken met ups and downs in het leven. Dit alternatieve powerpoptrio heeft de perfecte manier gevonden om even aan deze realiteit te ontsnappen, muziek! Het resultaat hiervan is dat ze zich volledig uitleven in hun shows die barsten van de energie. Met hun frisse blik op grunge, funk en rock creëren ze hun eigen sound, denk aan early Arctic Monkeys meets early Chili Peppers. De band speelde dit voorjaar al vele shows op plekken als Paradiso, Mainstage bevrijdingsfestival en Vestrock. Ook deden ze de voorprogramma’s van bands als OTHERKIN en EUT. Hou ze in de gaten, hun debuutalbum werd ontvangen met lovende kritiek op 21 september via Gentlemen Recordings!

Spotify: https://open.spotify.com/artist/48PUJWgvsrP3Ja3GXieM69?si=NfSpNkjhR96l2gB7byBXSg

TICKETS
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
Voorverkoop € 5,-
Aan de deur € 8,-

LOCATIE & BEREIKBAARHEID/LOCATION:
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
▶ Poppodium Ede . Kuiperplein 31 . Ede Centrum

▶ Auto: Gratis parkeren voor de deur
▶ OV ▾
Station: Ede - Wageningen > Lopen (20 min)/Bus/Trein
Station: Ede - Centrum> 2 minuten lopen

Tijd: 20:00 - 23:59 uur