Decemberactie 2018

24-30
nov-dec

Shop en win met de Decemberactie 2018

EDE De eerste Decemberactie van EdeStad.nl, in samenwerking met SBE (Stichting Binnenstadsmanagement Ede) gaat zaterdag 24 november van start. Wie de komende zes weken inkopen doet bij diverse ondernemers in Ede centrum, maakt kans op meer dan tweehonderd prijzen.

HOE WERKT HET? Bij besteding van minimaal 10 euro (*) bij een deelnemende ondernemer, ontvang je een voucher. Met deze voucher maak je kans op een van de tweehonderd prijzen tijdens de wekelijkse prijstrekking. De deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan de actieposter, hun vermelding in de bijlage bij EdeStad.nl of op www.decemberactieede.nl/deelnemers.

HOE MAAK JE KANS? Op elke voucher staat een unieke actiecode. Deze code kun je invullen op www.decemberactieede.nl. De eerste trekking vindt plaats op maandag 3 december, waarna de winnaars wekelijks bekend worden gemaakt op de website en in EdeStad.nl op de uitslagenpagina. De vouchers kunnen voor de wekelijkse trekking worden geactiveerd tot zondag 20.00 uur. Activeer je je voucher(s) later? Dan worden deze meegenomen in de daaropvolgende trekking.

PRIJS GEWONNEN? Staat jouw naam tussen de winnaars van die week? Dan ontvang je van EdeStad.nl/BDUmedia een bevestigingsmail waarmee je jouw gewonnen prijs bij de betreffende ondernemer kunt ophalen. Print de mail uit of laat hem zien op je telefoon.

De Decemberactie Ede eindigt op 30 december 2018. Maandag 31 december 2018 worden de winnaars van de hoofdprijzen op de website bekend gemaakt. Woensdag 2 januari zijn alle uitslagen te vinden in EdeStad.nl

Kijk voor meer informatie op www.decemberactieede.nl.

(*) Deelnemende ondernemers zijn vrij om een maximum te stellen aan het aantal te verstrekken vouchers.