Culi Cultuur |Testament Lennaert Nijgh & Top ingrediënten uit NL

16
februari

Culi Cultuur 16 februari 2020: Diner met Nederlandse top ingrediënten

Dit is echt een heerlijk arrangement! Op zondagmiddag 16 februari geniet u ’s middags van een mooi theaterconcert. Deze concerten worden culinair afgesloten met een driegangen diner in het restaurant van Edes Proeflokaal, de nieuwe horecazaak van Edwin & Esther aan de Nieuwe stationsstraat 8. Het menu is smakelijk afgestemd op het thema van het concert. Tijdens deze diners kunt u de artiesten ontmoeten en geven zij nog een exclusieve akoestische toegift.

Jim de Groot en Josée Koning | Testament Lennaert Nijgh
Het land van Maas en Waal, Malle Babbe, Jan Klaassen de trompetter, Meester Prikkebeen... tophits van Boudewijn de Groot en Rob de Nijs, alle met tekst van Lennaert Nijgh. Nederlands grootste tekstdichter schreef echter nog veel meer! Jim de Groot en Josee Koning herdenken Lennaert beiden op een eigen manier. Jim fel en provocerend, Josee liefdevol en kwetsbaar.

Na de voorstelling is er een aansluitend een heerlijk 3 gangen diner bij Edes Proeflokaal, de nieuwe horecazaak van Edwin & Esther aan de Nieuwe stationsstraat 8. Nederlandse top ingrediënten vormen de basis van dit bijzondere diner
Arrangement Culi Cultuur € 47,50 (excl. drankjes)

Tijd: 15.00 - 21.00 uur

Locatie voorstelling: Theater Cultura, Molenstraat 45

Locatie diner: EDES Proeflokaal, Nieuwe Stationsstraat 8