Box of Kings & Fat Bottom Blues

15
februari

BOX OF KINGS & FAT BOTTOM BLUES
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
Na een geweldige try-out afgelopen mei komt Box of Kings op 15 februari 2020 terug naar Astrant. Deze keer hebben ze hun vrienden van Fat Bottom Blues meegenomen voor een onvergetelijke blues/rock avond.

Aanvang: 20:00 uur
Eerste band: 20:30 uur
Entree: vvk €8,00 (incl. service kosten) // deur €10,00


▀ BOX OF KINGS
Box of Kings brengt eigenheid, lef en bevlogenheid naar het podium.
Met hun aaneengesloten set komt er niet zomaar een bandje spelen, maar krijg je een volwaardig concert voorgeschoteld. De band grijpt je bij je strot, laat je alle hoeken van de zaal zien en vergeet ondertussen niet om af en toe zachtjes toe te fluisteren tijdens de rit door het ijzersterke repertoire.

De band laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen. Mocht je dat toch willen, denk dan energieke bluesrock met hier en daar wat psychedelische invloeden.

De Preview Video van hun EP is te zien via: https://www.youtube.com/watch?v=bOotfwp6uHc

De EP "Symphony of Superficiality" is te beluisteren via Deezer, iTunes, Soundcloud, YouTube en via Spotify: https://open.spotify.com/artist/6cMe4kV6Wie5hUA0OpnioE?si=nZt0JxFfQr2r7egfUkFz1w


▀ FAT BOTTOM BLUES
Fat Bottom Blues is opgericht in het najaar van 2016 en is geformeerd rond zangeres Petra ter Denge. Een geweldige zangeres met een groots stemgeluid. Petra laat zich begeleiden door drie zeer ervaren muzikanten die ieder al vele jaren tourden in binnen- en buitenland.

Fat Bottom Blues speelt zowel klassieke als moderne blues en blues-rock nummers met een geheel eigen sound. Hun inspiratie vonden ze bij imposante grootheden als Etta James, Ray Charles, Tina Turner, Joss Stone, Albert King, Joe Bonamassa, BB King en Beth Hart.

Demo opnames van Fat Bottom Blues kan je beluisteren via hun website: http://www.fatbottomblues.com/audio.html


LOCATIE // LOCATION:
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
▶ Astrant . Kuiperplein 31 . Ede Centrum
▶ Auto: Gratis parkeren voor de deur
▶ OV ▾
Station: Ede - Wageningen > Lopen (20 min)/Bus/Trein
Station: Ede - Centrum> 2 minuten lopen

 

Tijd: 20.00 - 23.59

Locatie: Astrant Ede, Kuiperplein 31