Akoestische Zaterdag: Sanne Jansen & Gino Taihuttu

Akoestische Zaterdag: Sanne Jansen & Gino Taihuttu
2
juni

2 Juni vind de laatste akoestische zaterdag plaats van het seizoen, en Sanne Janssen mag met Gino Taihuttu het seizoen afsluiten!

Gino Taihuttu, geen onbekende, drukt al 40 jaar zijn stempel op muziek en film in Nederland en het buitenland. Bekend geworden als winnaar van de Grote prijs met zijn band Gin on the Rocks, Ook stond Gino aan de wieg van Bo Saris ,samen toerden ze 2 jaar achter elkaar door Andalucia, wat resulteerde in de film Ziel , het filmdebuut van zijn zoon Jim Taihuttu (Yellow Claw)
Dit jaar is er een boek,nieuwe cd,s en de documentaire The other Ibiza, een documentaire over muziek,het leven en geluk.

Sanne Jansen. Daar gaan we nog veel van horen. Megatalent van het kaliber Anouk. Van bijtende scheursessies tot fluweel intieme goosebumb songs. Gino en Sanne werken al jaren samen wat resulteerde in haar eerste soloalbum dat binnenkort zal verschijnen.
Aankomende zondag tussen 16:00 en 18.00 gaan we een tipje van dit muzikale hoogstandje horen. Eigen Songs van Sanne (covers) in combinatie met het meesterlijke gitaarspel van Gino.

Zorg ervoor dat je erbij bent, dit is echt heel goed!

 

Tijd: 16.00 - 19.00 uur

Locatie: Biercafé Substitute, Nieuwe Stationsstraat 27