Erik de Groot van Moois voor Ogen “Ik heb iets moois voor ogen”

“Klanten helpen bij het vinden van de bril die het beste bij hen past. Niet alleen qua looks. Nee, in die ogen kijken en zien wat er echt aan de hand is. Dat is mijn passie. Daar heb ik voor gestudeerd”, aldus Erik de Groot.
 
Erik groeide op tussen de brillen. Waarom? "Omdat ik vreselijk beroerde ogen had.” Zijn ouders hadden vroeger een meubelzaak, waarin ze beiden hard aan het werk waren. Dat betekende dat Erik al vroeg zelfstandig naar de opticien ging als zijn bril weer eens niet goed zat na een vechtpartij met zijn broers en zussen. Erik voelde zich daar zo thuis dat hij er al snel een bijbaantje kreeg en meekeek met de opticien. Zo is hij er eigenlijk gewoon in gegroeid en heeft hij alle opleidingen gedaan om optometrist contactlens specialist te worden.
 
Ede
Na in verscheidene opticienketens in het Gooi te hebben gewerkt, zowel als werknemer als eigenaar, wilde Erik nog een avontuur aangaan. Locatie-onderzoek bracht hem in Ede. Hier was nog ruimte voor een extra opticien, daarbij werkte de vrouw van Erik in Ede en was zij hier al bekend. Erik was al snel gewend aan de Edese consument. Die verschilt van de consumenten in het westen. Ze denken goed na voordat ze een aankoop bij je doen. Maar als ze je eenmaal in hun hart hebben gesloten, blijven ze je trouw.
 
Tot slot wil Erik graag zijn enthousiasme uitspreken over zijn buurondernemers aan het Maandereind. Samen vormen zij de werkgroep Maandereind die modeshows, familie dagen en andere activiteiten organiseert op het Maandereind. Dit om meer zichtbaar te zijn als straat, maar vooral omdat het ontzettend leuk en gezellig is om met elkaar activiteiten te organiseren!

moois voor ogen brillenwinkel ede centrum opticien ede centrum